02 april 2007

Heren maak de borst maar nat...


Gaat mijn waarde collega Peer op zijn blog tekeer tegen de vrouwelijke ontharingsdrift, hij citeert wel selectief uit dat artikel uit 'Hollands Diep'', waaruit hij zijn wijsheid over het fenomen ontharende dames put. Na de dames blijken toch echt ook de heren er niet langer onderuit te kunnen. Philips heeft het haarfijn uitgezocht. Maar liefst zeventig procent van de mannen onder de vijfendertig scheert regelmatig her en der. En maar liefst tachtig procent van de dames schaamt zich voor hun heer op het strand vanwege zijn beharing. Koekje van eigen deeg: wij voor jullie ontharen, jullie voor ons.
En ja hoor, naast het beginnerswerk als scheren is nu ook het harsen voor de heren in opkomst. Tanden op elkaar heren, het doet even pijn, maar dan heb je ook wat.

Hoewel? Als harsen de norm wordt voor de heren, dan kan die kale mode nooit lang meer duren. Het is net als met kinderen krijgen: als de heren der schepping babies hadden moeten baren en de daarmee gepaard gaande pijnen zouden moeten verdragen, dan was de mensheid al lang uitgestorven. Mannen zijn watjes die niet tegen pijn kunnen.
Wedden dus dat mannelijk haar binnen twee jaar weer in de mode is?

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou, de twee jaar zijn bijna om en de mannelijke ontharing grijpt nog steeds meer en meer om zich heen. Twee mogelijkheden: mannen zitten vreselijk onder de plak bij vrouwen of het valt toch wel mee met de pijngrens van mannen. Ik denk dat het een combinatie van beide is.