04 april 2007

Belgenmop: Rent-A-Wife

Succes bereikt. In een goed georkestreerde publiciteitscampagne is de site www.rentawife.be met veel tamtam de wereld ingegooid. In België is verontwaardigd gereageerd op deze vrouwonvriendelijke site waar je een vrouw op maat kunt bestellen die vervolgens per ommegaande thuis bezorgd wordt. En dat is natuurlijk nieuws.
Goed werk van het reclamebureau. Het bouwen van die site en het maken van het filmpje kostte natuurlijk een duit, maar al die gratis publiciteit overtreft die kosten vele malen.



En moet je er nou verontwaardigd over raken? Het is toch gewoon humor? Nou ja, mannenhumor dan. Maar eigenlijk is het natuurlijk helemaal geen humor. Het is wat we al heel lang weten, maar politiek-correct niet hardop zeggen: het is de ultieme mannendroom. Een vrouw uitzoeken op model en specificaties en die vervolgens thuis bezorgd krijgen. Zijn we uitgespeeld, dan proberen we een nieuw model. Ze hoeven niet versierd te worden, er hoeven geen goede gesprekken gevoerd te worden of relaties onderhouden en de variatie is verzekerd. We zijn ook altijd voorzien van het nieuwste modelletje, zodat we ook de concurrentie met de buurman kunnen doorstaan.
Het is de geheime droom van iedere man.

Ik gun de heren hun dromen (keep on dreaming heren, jullie zullen nog tot het einde der dagen ons 'relatiegezeur' aan moeten horen als je van bil wilt...) maar heb dan ook het lef het te presenteren als een natte mannendroom en niet als humor.

1 opmerking:

Anoniem zei

http://it.youtube.com/watch?v=T3vDPcvxqZw