20 april 2007

De Nederlander doet het veel minder vaak!


Zoals in het voorjaar opeen duizenden blaadjes aan de bomen verschijnen, zo verschijnt ook het ene onderzoek na het andere. Hebben we net te horen gekregen dat we tot de meest gelukkige Europeanen behoren, komt Durex met zijn jaarlijkse rapport over sex in de hele wereld. En daarbovenop nog een onderzoek over de dikste Europeanen.
Om met Durex te beginnen: waar de gemiddelde Nederlander het in 2001 nog 2,3 keer per week deed, is dat in vijf jaar gezakt naar slechts 1,8 keer per week! Dat is een daling van meer dan 20%!
Een alarmerend cijfer. De minister van gezinszaken moet direct een parlementaire comissie instellen om te onderzoeken wat hier aan de hand is. Dit is een zaak van nationaal belang.
Maar gelukkig kunnen we ons troosten met de gedachte dat we zo gelukkig zijn. Dus blijkbaar heeft de frekwentie van sex niets te maken met gelukkig zijn? Goed nieuws voor de smachtende singles.
In dat Durex onderzoek zit om de een of andere reden geen Scandinavisch land, dus we kunnen niet checken of die dolgelukkige noorderlingen het vaker doen dan wij. De ongelukkige zuiderlingen echter wel. Dus meer sex maakt ongelukkiger?
De Duitsers blijken de Grieken te hebben ingehaald als de dikste Europeanen. En laten die Duitsers nou ook nog eens heel laag gescoord hebben in het geluksonderzoek. Zouden dikke mensen ongelukkiger zijn? Toch ook weer niet, die ongelukkige Italianen en Spanjaarden zijn niet dik. Maar misschien doen ongelukkige dikke mensen het dan minder vaak? Helaas, die Duitsers doen het toch weer vaker dan wij. En die al bijna even moddervette Grieken hebben de hoogste sex-frekwentie van heel Europa...
Minister Middelkoop, doe je werk, zoek dit tot de bodem uit!

1 opmerking:

Anoniem zei

Er is vast nog meer research nodig. Ik zet in op de combinatie sex - geluk en olijfole. Daar moet toch een verband tussen zitten?