07 december 2007

Meisjes met rode haren...

... die kunnen kussen...
Dat weten we al decennia dankzij bovenstaande hit. Maar dankzij een diepgravend onderzoek van jeechteleeftijd.nl weten we nu veel meer. Belangwekkende feiten zijn uit keihard onderzoek onder 48.000 mensen naar boven gekomen. Zeg nou zelf, je had nooit gedacht dat roodharige vrouwen meer last van stress hebben dan de rest? Bijna driekwart van de roodharige dames staat maar liefst regelmatig bloot aan stress. Ze roken ook meer.
Uit eerder onderzoek van de universiteit van Hamburg was al gebleken dat roodharigen vaker sex hebben en dan ook nog eens met verschillende partners. Vijftien procent van de roodhaartjes maakt wel eens een slippertje tegen maar tien procent van de dames met andere kleuren.
Dr. Werner Habermehl (ja, zo heet ie echt, ik kan het ook niet helpen...) denkt zelfs dat vrouwen hun haar rood verven om aan te geven dat ze een partner zoeken!
Blijft natuurlijk de vraag van oorzaak en gevolg: hebben die roodharen nou meer stress omdat ze vaker neuken en meer vreemdgaan? Of gaan ze meer vreemd en neuken ze vaker omdat ze meer stress hebben? Of ga je van roken vaker vreemd en neuk je meer? Of...

Nog wat andere belangwekkende uitkomsten die ik je niet wil onthouden: blondjes slapen per nacht het langst en zwartharigen drinken het minst.
O ja, de zonnebank heeft zijn beste tijd gehad. De helft van de ondervraagden gaat er nooit meer onder...
Enne... geen stress en goede nachtrust zijn het best voor je huid.
Doe er je voordeel mee.

Geen opmerkingen: