26 december 2007

Meer vuurwerk in je sexleven?

Uitbuikend van overvloedig kersteten en drinken wordt het natuurlijk weer tijd voor de goede voornemens. En die heeft Nederland natuurlijk alweer uitgesproken tegen de ênqueteurs. We gaan er komend jaar goed tegenaan wat betreft sex en romantiek, zo meldt geneesmiddelenfabrikant Pfizer. 37% gaat voor meer sex en 26% voor meer romantiek.
Nou was dat ook wel een beetje nodig met die sex, de Nederlander was volgens het jaarlijkse Durex-onderzoek van 2,1 keer per week teruggezakt naar slechts 1,8 keer per week. Maar misschien was dat minder kwantiteit, maar meer kwaliteit?
Forget it. Volgens Pfizer houdt het met die 1,8 keer niet erg over. Mannen zijn met een rapportcijfer van 5,9 niet erg tevreden met hun sexleven, de dames scoren diezelfde sex hoger met een 6,7. Wellicht omdat ze 0, 3 keer per week minder van die matige sex hoeven te ondergaan?
De fantasie van de gemiddelde Nederlander om het sexleven op te krikken houdt touwens niet over: etentjes, een weekendje weg of een goed gesprek, dat zou de truc moeten doen. Magertje dus. dat wordt niet veel met die goede voornemens.

Hierbij een gratis goede tip. Uit onderzoek van het blad Psychologie blijkt namelijk dat één op de tien Nederlanders (met een relatie neem ik aan) verliefd is op een ander dan de eigen partner. Dat gaat dus over 1 op de 5 stellen!
De meeste belijden hun liefde in stilte en ploeteren in bed gewoon door met de eigen partner. Waarbij (alweer volgens Pfizer) het noemen van de verkeerde naam in bed trouwens weinig problemen oplevert.
Maar als nou al die verliefden eens uit dat plichtmatige bed van de eigen partner klimmen en in plaats daarvan bovenop hun geliefde duiken, dan wordt het een stomend 2008.
Wedden dat de frekwentie volgend jaar dan boven de 3 keer per week ligt en de tevredenheid op 7,5?

Geen opmerkingen: