20 augustus 2007

Italiaanse one-night-stand met bezopen orale sex in de open lucht

De zomervakantie is weer voorbij, dus het is nog even wennen, die overgang van komkommernieuws naar serious shit. Gelukkig zorgt Hoehetmoet.nl nog voor wat zwoel nieuws. Onze tieners, de hoop van onze Natie, die gaan er stevig op los in de vakantie en dat doen ze nog eens onveilig ook!
Het is werkelijk bij de konijnen af: maar liefst dertig procent gaat tijdens de vakantie van bil met meer dan vier personen! Sodom en Gomorra is er niets bij vergeleken.
En dan te denken dat 24% het zonder condoom doet en dat een kwart achteraf spijt heeft omdat ze apezat waren en waarschijnlijk niet eens meer weten met wie ze het hebben gedaan of waarom.
Dan wordt er ook nog eens lustig op los ge-experimenteerd, ze hebben het ook nog eens druk met anale, orale en openbare sex.

Het wachten is om Kamervragen, hoe is dit mogelijk na al die jaren en miljoenen euro's voorlichting voor veilig vrijen? Wat denkt de minister daar aan te doen? Kamerleden zullen zich straks verdringen voor de microfoon, wetsvoorstellen zullen over elkaar heen buitelen. Geert Wilders zal een verbod op buitenlandse vakanties eisen, want onze blonde lieverdjes doen het ook vaak nog eens met buitenlanders!
Tip: voor de goede sex moet je trouwens bij Italianen zijn (38%), of Fransen (35%)

Hoehetmoet.nl is een voorlichtingssite voor jongeren en vindt zichzelf een groot succes. Te kijken naar de resulaten trekken de teens zich anders bar weinig aan van hun goede adviezen...

Geen opmerkingen: