07 augustus 2007

Happy Single stop met scheren en ga zweten!


De feromonen zijn weer in het nieuws. De wat? De feromonen. Dat zijn de geurlokstoffen die dieren en mensen verspreiden waarmee bijvoorbeeld een mannetjesvlinder van kilometers afstand ruikt dat er een bevruchtbaar vrouwtje in de buurt is. Niet allen insecten scheiden ze uit, ook de hogere zoogdieren. En trouwens niet alleen voor sex, maar voor allerlei signalen: vandaar bijvoorbeeld de term angstzweet.
Jarenlang is er discussie geweest of dat bij de mens nou echt nog wel zo werkt, maar in het nieuwe nummer van het gezaghebbende wetenschappelijke tijdschrift Nature staat een onderzoek dat er op wijst dat de rol van de fermonen op ons sexgedrag nog veel groter is dan we dachten. Collega Peer (nog altijd de jonge onderzoeker) gaat daar verder op in in zijn blog, hier gaat het om de echt belangrijke zaken: wat kan je er mee als happy single?
Natuurlijk kan je om een leuke heer aan de haak te slaan een flesje met kant en klare vrouwelijke feromonen aanschaffen bij dubieuze webshops ('Succes verzekerd!!!'), maar waarschijnlijk is het toch beter en ook nog eens goedkoper met je eigen doe-het-zelf-pakket aan de slag te gaan.

Daar gaat ie: met een parfum, hoe duur ook, trek je geen mannen. Op z'n best voel je je zelf prettig bij dat luchtje. Feromonen opereren op een lager niveau: zweet en vaginaal vocht, daar voelt een beetje feromoon zich pas echt in zijn element. En laten dat nou juist de luchtjes zijn waar de moderne vrouw zich suf aan werkt om ze kwijt te raken? We poetsen en soppen en rollen met de deo dat het een aard heeft en dus heeft de arme feromoon geen schijn van kans meer.
Mensen hebben twee soorten zweetklieren. En laat het nou juist in de behaarde lichaamsdelen als oksels en schaamhaar zijn dat het zweet lokstoffen bevat? En wat doen we, we scheren al dat warme (en dus zweetbevorderende) oksel- en schaamhaar af en beperken daarmee dus de feromoonproductie.

Niet langer klagen single-zuster, maar aan de slag!
Wat ons te doen staat om al die voorbijlopende hunks sublimaal de boodschap te geven dat wij het zijn waar ze achteraan moeten: stoppen met scheren en niet continu die doos soppen.
En dan nog een rokje aan zonder slipje, zodat die feromonen lekker vrij rond kunnen vliegen en op het drukste terras hangt straks het manvolk straks kwijlend aan je voeten.
SUCCES VERZEKERD!

P.S. helemaal niet wassen werkt tegengesteld. Dan gaan bacteriën aan de gang met je zweet en ga je alleen nog maar stinken.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

moet controleren:)

Anoniem zei

vrouwen met schaamhaar zijn aantrekkelijker, het haar ruikt lekker en geeft seksuele drift.

Anoniem zei

alles laten groeien dames. in landen als Griekenland en zo is het trouwens niet gebruikelijk.

Anoniem zei

hoe meer haar hoe meer leute.

x

Anoniem zei

ook goed bij orale seks. proberen.