02 april 2008

Werk aan de winkel: de Gooise matras opschudden

De grote deskundigheid waarmee collega Peer en mijn eigen persoontje in ons standaardwerk HET LEVEN VOOR BEGINNERS datzelfde leven haarfijn voor de lezer uit de doeken doen, dat is natuurlijk ook tot Hilversum doorgedrongen. De aanbiedingen voor een eigen show vliegen ons om de oren.
Uw bloedeigen Dolores als de polder-Oprah en Peer als dr. Phil. Als dat geen kijkcijferkanon wordt…

Char ontmaskerd, alternatieve genezers die aan banden worden gelegd, onze grote invloed blijkt keer op keer. Van de week nog was het Peer die persoonlijk als paparazzo met z’n mobiel zorgde voor de primeur van Georgina Verbaan die zat te tongen met een vent die de hare niet was. Nou, dat was me een onthulling van jewelste, de tsunami van schrik die door Nederland ging liet Fitna in de schaduw. Wacht maar tot ze dat in Jakarta horen, dan zullen ze wel massaal de straat op gaan. Laat Balkenende de ambassade maar vast waarschuwen.
Denk je eindelijk een droomkoppel te hebben en haar tieten zijn nog echt ook, dan krijg je dit. Maar ja, echte tieten staan nog niet garant voor echte liefde…

Ja inderdaad beste kijker, op de Gooise matras wordt wat afgerotzooid. Stay tuned en Peer en Dolores zullen de onderste steen boven halen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Toner, I hope you enjoy. The address is http://toner-brasil.blogspot.com. A hug.

Anoniem zei

Lees het hele blog, pretty good